Veenendaal geeft warmte

Het leven wordt duurder. Energieprijzen schieten omhoog, de boodschappen worden duurder. Hoe houd je de financiën op orde? Vooral mensen met een laag inkomen voelen dit.

In november en december 2022 krijgen alle huishoudens van de overheid 2 x €190,- als tegemoetkoming in de stijgende energiekosten. Misschien bent u in de gelukkige omstandigheden dat u deze compensatie eigenlijk niet nodig hebt. Als u deze kunt missen en u wilt dit delen met mede Veenendalers: deel dan warmte door het bedrag dat u kunt missen te storten!

Een initiatief van het Diaconaal Platform Veenendaal i.s.m. Stichting Kerk en Minima Veenendaal

Warmte delen

Het idee is eenvoudig, tot 31 januari 2023 ontvangen we graag uw gift op rekening van de Stichting Kerk en Minima o.v.v. “Veenendaal geeft Warmte”. Stichting Kerk en Minima heeft de ANBI status. Het ingezamelde bedrag wordt in februari 2023 verdeeld onder de deelnemers die zich hiervoor hebben aangemeld.

U kunt uw gift op de volgende manier overmaken:

qr code Veenendaal geeft warmte ideal Veenendaal geeft warmte

Warmte ontvangen

Wanneer u in de financiële problemen bent gekomen door de hoge energiekosten en andere sterk gestegen kosten voor levensonderhoud kunt u aanspraak maken op dit tijdelijke fonds. De spelregels voor deze actie kunt u hier downloaden. Neemt u even de tijd om ze door te nemen? Tot uiterlijk 31 januari 2023 kunt u zich inschrijven via één van onderstaande mogelijkheden.

brievenbus email